Select Page

ОШ Грабовац

Нова фискултурна сала

Школа у Грабовцу је јако дуго чекала изградњу своје фискултурне сале. Камен темељац је коначно положен 6. јула, 2016. године. Полагању камена темељца су присуствовали премијер Србије Александар Вучић, градоначелник Београда Синиша Мали и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић. Радове је финансирао Град Београд.

За извођача радова је изабрана “Milinković Company”. Ова грађевинска фирма је веома позната на тржишту спортских хала. Њихов јединствени MC систем одликује се великом брзином изградње. Објекти имају велику енергетску ефикасност, веома су трајни и отпорни на пожаре.

Свечаност отварања нове модерне фискултурне сале у нашој школи је организованa у понедељак 26. децембра 2016. И сада су као при полагању камена темељца ту били веома високи званичници: премијер Александар Вучић, министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, министар омладине и спорта Вања Удовичић, градоначелник Београда Синиша Мали, председник општине Обреновац Мирослав Чучковић. Свечаности која је организована су наравно присуствовали и наша директорка Снежана Поповић, деца, запослени, бивши радници школе, житељи Грабовца, извођачи радова као и бројни представници медија.

Сала има површину 800 m2 и висока је 8,5 m. На специјалној плавој подлози су обележени терени за футсал, кошарку, рукомет, одбојку и тенис. У сали ће се играти и стони тенис, а неки часови ће бити посвећени и гимнастици и атлетици. Објекат има и свлачионице са тушевима, трибине, канцеларију за наставнике.

Ово је било улагање у будућност и наше нове спортске наде. Сигурни смо да ће се исплатити!

Ученика

Укупна површина у м2

Одељења

Број запослених

Контактирајте нас

Адреса: Грабовац 179, Грабовац, 11508 Обреновац

Телефон: (011) 8760-047

Email: osgrabovac@gmail.com