Select Page
Корисни линкови

www.mala-matura.com

www.mala-matura.com je jedina pomoć koja ti je potrebna da uspešno završiš svoje osmogodišnje školovanje. Jednostavno, brzo i lako! To je online pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike, ali i iz gradiva potrebnog za kombinovani test, koja će promeniti tvoj pogled na učenje.

www.srednjeskole.edukacija.rs

Poštovani osmaci, za vas smo pripremili testove koji će vam pomoći da se što bolje pripremite za malu maturu. Svi zadaci u testovima preuzeti su iz zbirke zadataka za završni ispit u osnovnom obrazovanju i vaspitanju. Online testovi za malu maturu pomoći će vam da jednostavno i lako proverite stečeno znanje i što spremniji dočekate malu maturu.

www.zavrsniispit.math.rs

cmt.edu.rs Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i „Centar za mlade talente” Novi Sad potpisali su Memorandum o saradnji za organizovanje besplatnih onlajn obuka iz matematike i programiranja za učenike osnovnih i srednjih škola. Memorandum su potpisali ministar Mladen Šarčević i upravitelj Fondacije Radivoje Stojković.
Onlajn obuke će biti organizovane tokom školske 2017. i 2018. godine, a jedan od primarnih ciljeva je podizanje nivoa znanja matematike za učenike 5, 6, 7 i 8. razreda osnovne škole, koji bi doprineo lakšoj i boljoj pripremi za upis u srednju školu. Učenicima osnovnih i srednjih škola se kroz ovakve obuke pruža mogućnost sticanja širokog znanja iz oblasti matematike i programiranja što predstavlja svojevrsnu pripremu za sve buduće studente elektrotehnike, informatike i matematike za brže i lakše usvajanje gradiva na fakultetu.

Ученика

Укупна површина у м2

Одељења

Број запослених

Контактирајте нас

Адреса: Грабовац 179, Грабовац, 11508 Обреновац

Телефон: (011) 8760-047

Email: osgrabovac@gmail.com

 

web tasarım